Vad tycker våra kunder?


Vår personal har haft möjligheten att gå till Elisabeth under många år. Ett bra sätt att få personalen att må bättre och minska på sjukskrivningarna.
Mikael NilssonSäljchef Canon Skåne
Hela familjen förutom pappa Krister som jobbar idag. Vi andra passar på att gå på lovet.
Mamma Anna: – Jag och min man har varit patient i många år hos Elisabeth och det känns därför naturligt att komma med våra barn. Att komma till kiropraktorn med barnen borde vara lika naturligt som att gå till tandläkaren.
Sofia säger: – Kiropraktik gör skillnad, när det behövs!
Jacob som precis fyllt 10 år: – När det knakar känner jag att det släpper.
Lina: – Känns bra att släppa på spänningar ibland.
Emma: – Jag märker verkligen skillnad direkt, känner mig bättre med detsamma!
Familjen Axelsson
Jag har gått hos Elisabeth sen 2014. Jag har tungt arbete som bagare och därför fick jag problem med ryggen. Kiropraktiken har hjälpt mig mycket och tack vare samarbetet med fysioterapeuten Paulina Svensson har jag nu sällan ont. Kombinationen kiropraktor och fysioterapeut har varit toppen!
Jörgen Karlsson

Hej. Min websida använder kakor. Klicka ok om du accepterar.