Här jobbar jag!

Jag har min praktik på Bönnarp som ligger 10 minuter från Jägersro i Malmö, nära Törringelund.

Samarbete mellan olika yrkesgrupper är mycket viktigt för mig och för att få bästa resultat för patienten!

Jag har alltid jobbat ihop med fysioterapeuter/sjukgymnaster. Samarbetet med ABC Rehab har jag haft i många år. Jag jobbade under tio års tid i Smärtteamet med de som behövde större rehabilitering genom Region Skåne. Tyvärr la politikerna ner möjligheten till den formen av smärtteam december 2018.

Tiden med Smärtteamet har gett mig mycket erfarenheter att jobba tillsammans med många olika yrkesgrupper.

Elisabeth Ribnell - Leg. kiropraktorLeg. kiropraktor

Elisabeth Ribnell

Legitimerad kiropraktor

Mina 10 år med Smärtteamet.

Vi var ett unikt Smärtteam bestående av leg läkare (Gun-britt Lööf), leg kiropraktor (Elisabeth Ribnell), leg psykolog (Teresa Tönisberg), leg fysioterapeut (Eva Jacobsson) och kurator (Charlotte Dahlström, tillika verksamhetsledare).

Patienterna behandlades utifrån ett helhetsperspektiv och behandlingen var inriktad på både fysisk och psykisk rehabilitering.

Smärtteamets medlemmar träffades regelbundet för att följa upp och stämma av patienternas olika behandlingsplaner och vid behov justera dessa.

Hej. Min websida använder kakor. Klicka ok om du accepterar.